Afișez toate cele 10 rezultate

Categorii
Inchide

Buchet flori sapun BU0406

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 25 de flori (trandafiri, flori de cires si altele). Culori predominante galbui, albastru deschis (bleu), galbui, roz pal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita disponibila de flori.
Inchide

Buchet flori sapun BU0407

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 25 de flori (trandafiri, flori de cires si altele). Culori predominante turquoise, albastru royal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita disponibila de flori.
Inchide

Buchet flori sapun BU0408

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de flori (trandafiri, flori de cires si altele). Culori predominante roz pal, roz pudra si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori sapun BU0409

250.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de trandafiri si alte flori. Culori predominante galbui, roz pal, bleo, roz pudra si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0410

250.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de trandafiri si alte flori de sapun. Culori predominante turquoise, albastru-royal si  alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.