Afișez toate cele 12 rezultate

Buchet cu flori de sapun BU0312

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun, ce contine aproximativ 30 de trandafiri de sapun. Culori predominante roz-pal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet flori sapun BU0405

250.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de trandafiri cat si alte flori artificiale. Culori predominante roz-pal, mov-pruna, turquoise si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet flori sapun BU0406

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 25 de flori (trandafiri, flori de cires si altele). Culori predominante galbui, albastru deschis (bleu), galbui, roz pal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita disponibila de flori.

Buchet flori sapun BU0407

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 25 de flori (trandafiri, flori de cires si altele). Culori predominante turquoise, albastru royal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita disponibila de flori.

Buchet flori sapun BU0408

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de flori (trandafiri, flori de cires si altele). Culori predominante roz pal, roz pudra si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet flori sapun BU0409

250.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de trandafiri si alte flori. Culori predominante galbui, roz pal, bleo, roz pudra si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet flori sapun BU0411

200.00lei
Buchet realizat din flori sapun ce contine aproximativ 30 de trandafiri si alte flori artificiale. Culori predominante roz-pal, roz-prafuit, bleo si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet flori uscate si criogenate BU0410

200.00lei
Buchet realizat din flori de sapun ce contine aproximativ 30 de trandafiri si alte flori de sapun. Culori predominante roz-pal, lila, roz-prafuit si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda, orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.