Afișez 1 - 12 din 117 rezultate

Buchet cu flori crioegnate si uscate BU02115

550.00lei
Buchet realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine 11 trandafiri criogenate, hortensie, frunze de maslin criogenate si floarea-miresei criogenata. Culori predominante verde-siberian, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02100

600.00lei
Buchet realizat din flori criogenate si uscate, ce conține 7 trandafiri de diferite dimensiuni și hortensie criogenata.  Culori predominante roz-pudra-inchis, roz-baby, ivoire si alb. Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02101

600.00lei
Buchet realizat din flori criogenate si uscate ce conține 7 trandafiri de diferite dimensiuni și hortensie criogenata.  Culori predominante roz-pudra, roz-baby, alb și ivoire. Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02102

600.00lei

Buchet realizat din flori uscate și criogenate, ce conține 7 trandafiri de diferite dimensiuni și hortensie criogenata. Culori predominante bleu-ciel, ivoire și alb.

Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02107

600.00lei
Buchet realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine 13 trandafiri criogenati, hortensie, floarea-miresei, eucalipt criogenat si alte flori uscate. Culori predominante rosu-aprins, rosu-bordeaux, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02111

600.00lei
Buchet realizat din flori criogenate si uscate, ce contine 13 trandafiri criogenati, hortensie, lymonium criogenat si flori de bumbac. Culori predominante roz-pudra, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02112

480.00lei
Buchet realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine cinci trandafiri criogenati, hortensie criogenata si flori de bumbac. Culori predominante roz-pal, bleu-ciel, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU02113

600.00lei
Buchet realizat din flori criogenate si uscate, ce contine 15 bujori criogenati, hortensie, eucalipt si floarea-miresei criogenata. Culori predominante roz-prafuit, roz-pal, ivoire si verde. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU0226

550.00lei
Buchet realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine 11 trandafiri criogenati, hortensie si eucalipt criogenat. Culori predominante roz-pal, roz, alb, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU0227

550.00lei
Buchet realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine 11 trandafiri criogenati, hortensie si eucalipt criogenat. Culori predominante roz-pal, alb, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limitastocului disponibil de flori.

Buchet cu flori criogenate si uscate BU0280

450.00lei
Buchet realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine cinci trandafiri criogenati de diferite marimi. Culori predominante mov-pruna, mov-violet si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Buchet cu flori uscate si criogenat BU02114

550.00lei
Buchet realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine 11 trandafiri criogenati, eucalipt, hortensie si floarea-miresei criogenata. Culori predominante bleu-ciel, alb-imaculat, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.