Afișez 1 - 12 din 65 de rezultate

Categorii
Inchide

Buchet cu flori uscate si criogenate BU0237

350.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 5 trandafiri criogenati de diferite marimi. Culori predominante albastru si ivoire.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0201

350.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 5 trandafiri de 3 cm. Culori predominante roz, lila, violet si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0202

350.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contin 5 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante mov, violet, roz si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0203

450.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 7 trandafiri de 1,3,5 cm. Culori predominante lila, indigo si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0204

150.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 3 trandafiri de diferite marimi. Buchet de dimensiune mica, ideal pentru domnisoarele de onoare. Culori predominante lila si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0206

Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 5 trandafiri e diferite marimi. Culori predominante roz pal, lila, mov si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in lmita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0207

350.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 5 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante roz pal, lila, violet si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0208

450.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 7 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante violet, lila, mov si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0210

450.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 7 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante roz pal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0211

500.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 9 trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante negru, negru-dud, grena. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0212

350.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 5 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante roz pudra, roz pal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.