Afișez toate cele 7 rezultate

Cocarda cu flori criogenate CO0106

50.00lei
Cocarda medie realizata din flori criogenata, ce contine zambila criogenata de 3 cm si floarea-miresei. Culori predominante roz-pal, roz si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate CO0107

50.00lei
Cocarda medie realizata cu flori criogenate, ce contine o zambila de 3 cm si floarea miresei criogenata. Culori predominante roz-pal, roz-trandafiriu, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda flori criogenate CO0101

65.00lei
Cocarda mare realizata din flori criogenate ce contine un trandafir de 5 cm si doi trandafiri de 1 cm. Culori predominante galben, verde crud, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda flori criogenate CO0102

70.00lei
Cocarda realizata din flori criogenate ce contine trei trandafiri de 1 cm, craspedia, amarathus, hortensie si alte plante criogenate. Culori predominante roz pal, mov, lila si ivoire. Cocarda este destinata a fi purtata in buzunarul costumului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda flori criogenate CO0103

70.00lei
Cocarda realizata din flori criogenate ce contine trei trandafiri de 1 cm, craspedia, amarathus, hortensie si alte plante criogenate. Culori predominante roz pal, bleo, alb-imaculat si ivoire. Cocarda este destinata a fi purtata in buzunarul costumului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda flori criogenate CO0104

70.00lei
Cocarda mare realizata din flori criogenate ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante verde-siberian, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda flori uscate si criogenate CO0105

60.00lei
Cocarda mare realizata din flori criogenate ce contine 3 trandafiri de diferite marimi, hortensie si craspedia criogenata. Culori predominante roz-pal, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.