Afișez 1 - 12 din 121 de rezultate

Cocarda buzunar cu flori uscate si criogenate CO0236

75.00lei
Cocarda realizata cu flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri criogenati, hortensie si floarea miresei criogenata. Culori predominante mov-lila, alb-imaculat si ivoire. Cocarda este destinata a fi purtata in buzunarul de la sacou. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02107

45.00lei
Cocarda medie realizata din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir criogenat de 3 cm. Culori predominante roz-pal, violet si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02112

45.00lei
Cocarda medie cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal si ivoire. Produsul se realizeaza dar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenat CO02111

45.00lei
Cocarda medie realizata cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante crem, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02100

35.00lei
Cocarda mica realizata cu flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 1 cm. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02101

45.00lei
Cocarda medie realizata cu flori criogenate si uscate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02102

45.00lei
Cocarda medie realizata cu flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02103

45.00lei
Cocarda medie realizata cu flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02104

55.00lei
Cocarda mediu plus realizata cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02105

35.00lei
Cocarda mica realizata cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 1 cm. culori predominante roz-spuma-vin, ivoire si alb. Produsul se realizeza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02106

45.00lei
Cocarda medie realizata din flori uscate si criogenate, c contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante turquoise, bleo si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului dispobil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02108

55.00lei
Cocarda mediu plus realizata cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri de diferite marimi. Culori predominante roz-baby, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.