Afișez 1 - 12 din 72 de rezultate

Corsaj cu flori criogenate si uscate COR0202

45.00lei
Corsaj mediu realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine un trandafir criogenat de 3 cm, eucalipt criogenat si hortesie criogenata. Culori predominante crem, bej, alb, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Corsaj cu flori criogenate si uscate COR0256

35.00lei
Corsaj mic realizat din flori criogenate si uscate, ce conține un trandafir de 1 cm. Culori predominante roz-spuma-vin, roz-baby, alb și ivoire. Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori criogenate si uscate COR0258

30.00lei
Corsaj mic pe panglica realizat din flori criogenate si uscate, ce contine un trandafir de 1 cm. Culori predominante lila, ivoire si alb-imaculat. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0208

55.00lei
Corsaj mediu plus realizat din flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri de diferite marimi. Culori predominante albastru-royal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0230

45.00lei
Corsaj mediu realizat cu flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0239

45.00lei
Corsaj mediu realizat cu flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante roz-fucsia, roz-pal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0240

45.00lei
Corsaj mediu realizat cu flori uscate si criogenate pe bratara cu strasuri, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante mov-pruna, roz-intens si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0241

45.00lei
Corsaj mediu realizat cu flori uscate si criogenate pe bratara cu strasuri ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante roz-pudra, roz-trandafiriu si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0242

45.00lei
Corsaj mediu realizat cu flori uscate si criogenate, pe bratara cu perle, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante roz-pal, roz-baby si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0243

35.00lei
Corsaj mic realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 1 cm. Culori predominante roz-pal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0244

55.00lei
Corsaj mediu plus realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante alb-imaculat, portocaliu-piersica, negru, verde-siberian, roz-pal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori uscate si criogenate COR0245

50.00lei
Corsaj realizat cu flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.