Afișez 1 - 12 din 43 de rezultate

Lumanare cu flori uscate si criogenate LU0230

450.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ce contine 5 trandafiri de diferite dimensiuni si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian, albastru-royal si ivoire. Lumanarea este ideala pentru botez. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare decorata cu flori crioegnate si uscate BU0237

425.00lei
Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate, ce contine trandafiri, hortensie, eucalipt si floarea-miresei criogenata. Culori predominante albastru-deschis, albastru, verde, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate LU0235

1,000.00lei
Set de lumanari decorate cu flori uscate si criogenate, ce contin 7 trandafiri criogenati fiecare lumanare si hortensie criogenata. Culori predominante crem, bej, ivoire si alb. Produsul se realizeza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate LU0239

425.00lei
Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate, ce contine trandafiri criogenati, hortensie, eucalipt. Culori predominante crem, crem-sampanie, alb, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate

400.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ce contine cinci trandafiri de gradina si hortensie criogenata. Culori predominante roz-pal, lila, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare decorata flori uscate si criogenate LU0229

400.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ce contine cinci trandafiri criogenati. Culori predominante albastru royal, rosu-aprins, roz-pal, ivoire si alb. Lumanarea este ideala pentru botez. Personalizarea acesteia este 50 lei/lumanare. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.  

Lumanare flori criogenate si uscate LU0208

450.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ideala pentru botez. Contine 5 trandafiri de diferite marimi. Se poate realiza pe orice cromatica. Inaltimea lumanarilor este de 40 cm. Culori predominante crem, alb si ivoire

Lumanare flori uscate si criogenate LU0202

350.00lei
Lumanare pentru botez decorata cu flori uscate si criogenate, contine 3 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante albastru, bleo, turcoaz si ivoire.

Lumanare flori uscate si criogenate LU0205

450.00lei
Lumanare decorate cu flori uscate si criogenate, ideala pentru botez. Contine 3 trandafiri de diferite marimi si hortensie criogenata. Se pot realiza pe orice cromatica. Inaltimea lumanarilor este de 40 cm. Culori predominante galben si ivoire.

Lumanare flori uscate si criogenate LU0206

450.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ideala pentru botez. Contine 3 trandafiri de diferite marimi. Se pot realiza pe orice cromatica. Inaltimea lumanarilor este de 40 cm. Culori predominante albastru royal si ivoire.

Lumanare flori uscate si criogenate LU0207

350.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ideala pentru botez. Contine 3 trandafiri de 1 cm, hortensie criogenata dar si alte plante criogenate. Se poate realiza pe orice cromatica. Inaltimea lumanarilor este de 40 cm. Culori predominante albastru royal si ivoire si roz baby. Culoare lumanare crem.

Lumanare flori uscate si criogenate LU0209

450.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ideala pentru botez. Contine 3 trandafiri de diferite marimi. Se pot realiza pe orice cromatica. Inaltimea lumanarilor este de 40 cm. Culori predominante albastru royal si ivoire.