Showing 1–12 of 920 results

Accesoriu de par cu flori AC05

70.00lei
Accsoriu de par tip pieptan decorat cu flori criogeate, ce contine trei tradafiri criogenati, hortensie si alte flori criogenate. Culori predominante roz-pal, lila si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Accesoriu de par cu flori criogenate AC04

70.00lei
Accesoriu de par decorat cu flori criogenate ce contine trei trandafir de 1 cm, hortensie criogenata si alte plante. Culori predominante roz-pal, roz-baby si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Accesoriu par AC01

70.00lei
Accesoriu de par realizat cu flori criogenate, contine trei trandafiri de 1 cm. Culori predominante mov si indigo.

Accesoriu par cu flori criogenate AC03

70.00lei
Accesoriu de par decorat cu flori criogenate ce contine 3 trandafiri de 1 cm si hortensie criogenata. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjamanet flori uscate si criogenate AR0218

Aranjament florale realizat din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal, galben si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament Craciun Balerina CR61

Aranjament de Craciun realizat cu brad artificial cu ace 3D, globuri, lumanare, balerina si alte elemente de Craciun. Culori predominante verde, roz, auriu, gold-rose, si alb. Pretul afisat nu include suportul de sticla. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Aranjament Craciun CR32

Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranjamentul este realizat pe tava din rasna, contine trei lumanari (5 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale necesare pentru realizarea acestuia.  

Aranjament Craciun CR33

Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranjamentul este realizat pe tava din rasina, contine o lumanare (5 cm). Contine conuri de brad naturale. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale necesare pentru realizarea acestuia.  

Aranjament Craciun CR38

Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranjamentul este realizat pe tava din fibre de bambus, contine o lumanare (8 cm). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale necesare pentru realizarea acestuia.