Showing all 6 results

Corsaj cu flori criogenate si uscate

30.00lei
Corsaj realizat pe sanglica de satin si decorata cu flori criogenate si uscate. Culori predominante verde-siberian si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Oglinda decorata cu flori artificiale OD02

250.00lei
Oglinda decorata cu flori artificiale, ideala pentru momentul gatirii miresei si nu numai. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Oglinda decorata cu flori criogenate si uscate OD03

400.00lei
Oglinda personalizata si decorata cu flori criogenate si uscate. Culori predominante Roz pudra, baby-pink si alb. Cromatica florilor se poate realiza la alegere. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Oglinda decorata cu flori criogenate si uscate OD04

400.00lei
Oglinda decorata cu flori criogenate si uscate. Culori predominante alb si verde. Produsul se realizeaza doar pe comanda in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Oglinda decorata cu flori criogenate si uscate OD05

500.00lei
Oglinda decorata cu flori criogenate si uscate, ce contine 5 trandafiri ciogenati si alte plante criogenate. Culori predominante vernil si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Oglinda personalizata si decorata cu flori artificiale OD01

300.00lei
Oglinda personalizata si decorata cu flori artificiale. Ideala pentru momentul gatirii miresei. Oglinda se poate personaliza cu textul dorit sau se poate realiza pe orice cromatica. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.