Showing all 5 results

Decor pampas triunghi 150 cm

200.00lei
Decor PhotoCorner sub forma de triunghi. realizat cu flori uscate si artificiale, ce contine pampas natural uscat. Culori predominante portocaliu-terracota, bej, crem, ivoire si alb. Pretul afisat este pentru inchiriere.

Decor pampas triunghi 180 cm

300.00lei
Decor PhotoCorner  sub forma de triunghi din lemn, realizat cu flori uscate si artificiale, ce contine pampas natural uscat. Culori predominante, portocaliu- terracota, bej, crem, ivoire si alb. Pretul afisat este pentru inchiriere.

Panou photocorner PP01

450.00lei
Panou PhotoCorner decorat cu covorase cu buxus artificial. Se poate personaliza si decora in functie de preferintele clientului. Pretul este pentru inchiriere.

PhotoCorner cu pampas natural si flori artificiale

600.00lei
PhotoCorner realizat din 3 triunghiuri de lemn decorate cu pampas natural si flori artificiale. Culori predominante bej, crem, portocaliu, galbui si alb. Pretul afisat este pentru inchiriere.

Rama PhotoCorner + bancuta + 2 stalpi decorativi (de inchiriat)

800.00lei
Rama foto ideala pentru PhotoCorner la diverse evenimente, aceasta poate fi decorata si in functie de tematica evenimentului. Pretul de inchiriere contine si bancuta si 2 stalpi decorative, dar se pot elimina daca nu sunt necesare, ulterior se recalculeaza pretul de inchiriere.