Showing all 9 results

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0220

80.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni si hortensie criogenata. Culori predominante portocaliu-intens, portocaliu-somon si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate

35.00lei
Cocarda mica realizata din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 1 cm. Culori predominante violet si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate

Cocarda medie realizata cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante rosu-aprins si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori uscate si criogenate CO02116

Cocarda medie realizata cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm si floarea-miresei criogenata. Culori predominante bleu-ciel, roz-pal, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Corsaj cu flori criogenate si uscate COR0258

45.00lei
Corsaj mediu cu flori criogenate si uscate, ce contine un trandafir criogenate de 3 cm. Culori predominante bleu-ciel, albastru-deschis si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda in limita stocului disponibil de flori.

Dantela D17

23.00lei
Dantela brodata, culoare ivoire. Se vinde la metru.

Pahare nunta PN01

120.00lei
Set de pahare pictate manual si decorate cu perlute ideale pentru nunta. Culori predominante alb si negru. Produsul se realizeaza doar pe comanda si pe orice cromatica.

Pahare nunta PN02

140.00lei
Set de pahare (cristal de Bohemia)  pictate manual ideale pentru nunta. Culori predominante alb si albastru Produsul se realizeaza doar pe comanda si pe orice cromatica.

Pahare nunta PN03

140.00lei
Set de pahare (cristal de Bohemia)  pictate manual ideale pentru nunta. Culori predominante alb si turquoise. Produsul se realizeaza doar pe comanda si pe orice cromatica.