Afișez toate cele 7 rezultate

Categorii
Inchide

Aranjament flori sapun si jucarie AR0417

80.00lei
Aranjament realizat din flori de sapun cu jucarie. Culori predominante bleo, albastru-royal si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau jucarii.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0205

150.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 3 trandafiri de diferite marimi. Buchet de dimensiune mica, ideal pentru domnisoarele de onoare. Culori predominante lila si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Buchet flori uscate si criogenate BU0266

300.00lei
Buchet realizat din flori uscate si criogenate ce contine 5 trandafiri de diferite marimi. Culori predominante violet, lila, roz si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Lumanari flori uscate si criogenate LU0219

500.00lei
Lumanari decorate cu flori uscate si criogenate ce contin 3 trandafiri de diferite dimensiuni si hortensie. Culori predominante violet, mov, lila si ivoire. Lungimea lumanarilor este de 30 cm. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.
Inchide

Pahare nunta PN01

120.00lei
Set de pahare pictate manual si decorate cu perlute ideale pentru nunta. Culori predominante alb si negru. Produsul se realizeaza doar pe comanda si pe orice cromatica.
Inchide

Pahare nunta PN02

140.00lei
Set de pahare (cristal de Bohemia)  pictate manual ideale pentru nunta. Culori predominante alb si albastru Produsul se realizeaza doar pe comanda si pe orice cromatica.
Inchide

Pahare nunta PN03

140.00lei
Set de pahare (cristal de Bohemia)  pictate manual ideale pentru nunta. Culori predominante alb si turquoise. Produsul se realizeaza doar pe comanda si pe orice cromatica.