Showing 1–12 of 79 results

Cupola Lumanari

210.00lei
Cupola ideala pentru pastrarea lumanarilor de la eveniment. Dimensiuni: 50x18 cm

Lumanai fagure cu flori criogenate si uscate LU0240

850.00lei
Lumanari realizata din ceara naturala, tip fagure, decorate cu flori criogenate si uscate, ce contin cate 5 trandafiri criogenati, hortensie, floarea miresei si alte flori. Culori predominante roz-spuma-vin, roz-pal, baby-pink si alb. Culoarea lumanarilor se poate schimba, sau se poate opta pentru lumanara din parafina. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in  limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare cu flori criogenate LU0112

650.00lei
Lumanarea decorata cu flori criogenate, ce contine cinci trandafiri criogenati, hortensie, floarea-miresei si lymonium criogenat. Culori predominante crem, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Lumanare cu flori uscate si criogenate LU0230

450.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ce contine 5 trandafiri de diferite dimensiuni si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian, albastru-royal si ivoire. Lumanarea este ideala pentru botez. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare decorata cu flori crioegnate si uscate BU0237

425.00lei
Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate, ce contine trandafiri, hortensie, eucalipt si floarea-miresei criogenata. Culori predominante albastru-deschis, albastru, verde, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate LU0235

1,000.00lei
Set de lumanari decorate cu flori uscate si criogenate, ce contin 7 trandafiri criogenati fiecare lumanare si hortensie criogenata. Culori predominante crem, bej, ivoire si alb. Produsul se realizeza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate LU0239

425.00lei
Lumanare decorata cu flori criogenate si uscate, ce contine trandafiri criogenati, hortensie, eucalipt. Culori predominante crem, crem-sampanie, alb, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate LU0244

400.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ce contine cinci trandafiri de gradina si hortensie criogenata. Culori predominante roz-pal, lila, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Lumanare decorata flori uscate si criogenate LU0229

400.00lei
Lumanare decorata cu flori uscate si criogenate, ce contine cinci trandafiri criogenati. Culori predominante albastru royal, rosu-aprins, roz-pal, ivoire si alb. Lumanarea este ideala pentru botez. Personalizarea acesteia este 50 lei/lumanare. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.  

Lumanare decorata LU0603

120.00lei
Lumanare de botez decorata cu bile decorative din sticla si plastic si jucarie (poate fi la alegere). Culori predominante albastru si auriu. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Lumanare din ceara naturala fagure 4,5 cm

40.00lei
Lumanare realizata din ceara naturala, tip fagure. Culoare alb/ivoire Dimensiuni: grosime 4,5 cm,  inaltime 40 cm

Lumanare din ceara naturala fagure 5,5 cm

50.00lei
Lumanare realizata din ceara naturala, tip fagure. Culoare alb/ivoire Dimensiuni: grosime 5,5 cm,  inaltime 40 cm