Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Cutie de verighete cu flori criogenate personalizata CU06

200.00lei
Cutie pentru verighete din sticla decorata cu flori criogenata si personalizata, ce contine 2 trandafiri si hortensie criogenata plus alte flori. Culori predominante albastru-deschis si bleu. Cutie de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie de verighete cu flori criogenate personalizata CU14

200.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine 2 trandafiri criogenate si hortensie criogenata. Culori predominante roz-baby, alb-imaculat si roz-pal. Cutie de verighete se poate personalizata cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau de materiale.

Cutie de verighete cu flori criogenate personalizata CU17

200.00lei
Cutie pentru verighete din sticla personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine hortensie si trandafiri criogenati dar si alte flori criogenate. Culori predominante roz-pal, roz-baby si alb. Cutia de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Se poate realiza pe orice cromatica. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie de verighete personalizata cu flori criogenate CU12

200.00lei
Cutie pentru verighete personalizata decorata cu flori criogenate. Contine doi trandafiri si hortensie criogenata plus alte flori criogenate. Culori predominante roz-prafuit inchis, roz-spuma vin. Cutia pentru verighete se poate personaliza doar cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie de verighete personalizata cu flori criogenate CU13

200.00lei
Cutie de verighete personalizata si decorata cu flori criogenate ce contine doi trandafiri si hortensie criogenata plus alte flori criogenate. Culori predominante crem, ivoire si alb. Cutia de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda in limita stocului disponibil de flori sau de materiale.

Cutie de verighete personalizata cu flori criogenate CU16

200.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate ce contine 2 trandafiri criogenati si hortensie criogenata plus alte flori. Culori predominante bleu si albastru deschis. Cutie pentru verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie pentru verighete personalizata cu flori criogenate CU15

200.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine 2 trandafiri criogenati si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Cutie de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie verighete cu flori criogenate CU05

200.00lei
Cutie de verighete din sticla si alama personalizata (nume si data evenimentului) decorata cu flori criogenate ce contine doi trandafiri de 3 cm si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie verighete cu flori criogenate CU09

200.00lei
Cutie de verighete din lemn alba decorata cu flori criogenate, contine trandafiri criogenate de 3 cm, hortensie criogenate si alte flori. Culori predominante albastru royal si bleo. Cutie de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului fie cu mesaje scurte (in interiorul cutiei). Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie verighete din sticla cu flori criogenate CU01

300.00lei
Cutie pentru verighete decorata cu flori criogenate, ce contine trandafiri si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Cutia de verighete se poate personaliza cu numele mirilor. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie verighete din sticla personalizata cu flori criogenate CU19

200.00lei
Cutie de verighete din sticla personalizata si decorata cu flori criogenate, ce conține 2 trandafiri și hortensie criogenata. Cutia de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele și data mirilor. Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori și materiale.

Cutie verighete flori criogenate CU08

280.00lei
Cutie de verighete din sticla decorata cu flori criogenate, ce contine 2 trandafiri si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Cutie de verighete se poate persnaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si date evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.