Showing all 5 results

Aranjament masina din tull AM02

120.00lei
Aranjament pentru masina (mirilor/nasilor) realizat din tull si flori artificiale. Culori predominante ivoire si alb (se poate realiza pe orice cromatica). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament masina din tull AM03

120.00lei
Aranjament pentru masina (mirilor/nasilor) realizat din tull. Culori predominante verde-smarald si alb (se poate realiza pe orice cromatica). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament masina din tull AM04

110.00lei
Aranjament pentru masina din tull in forma de fundita, se poate realiza pe orice culoare. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.  

Aranjament masina din tull si flori artificiale AM01

150.00lei
Aranjament pentru masina (mirilor/nasilor) realizat din tull si flori artificiale. Culori predominante ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament masina tull AM05

130.00lei
Aranjament pentru masina realizat din tull, in forma de funda. Culori predominante bleu-ciel. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.