Afișez 1 - 12 din 538 de rezultate

400.00lei
Decor masa prezidiu din flori artificiale, ce contine 2 stalpisori cu aranjament floral si aranjamentul pentru masa de prezidiu (2m). Pretul afisat este pentru inchiriere. Decorul se poate inchiria doar in localitatea Constanta.

Accesoriu de par cu flori AC05

70.00lei
Accsoriu de par tip pieptan decorat cu flori criogeate, ce contine trei tradafiri criogenati, hortensie si alte flori criogenate. Culori predominante roz-pal, lila si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Accesoriu de par cu flori criogenate AC04

70.00lei
Accesoriu de par decorat cu flori criogenate ce contine trei trandafir de 1 cm, hortensie criogenata si alte plante. Culori predominante roz-pal, roz-baby si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Accesoriu par AC01

70.00lei
Accesoriu de par realizat cu flori criogenate, contine trei trandafiri de 1 cm. Culori predominante mov si indigo.

Accesoriu par cu flori criogenate AC03

70.00lei
Accesoriu de par decorat cu flori criogenate ce contine 3 trandafiri de 1 cm si hortensie criogenata. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0220

80.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni si hortensie criogenata. Culori predominante portocaliu-intens, portocaliu-somon si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.