Afișez toate cele 5 rezultate

400.00lei
Decor masa prezidiu din flori artificiale, ce contine 2 stalpisori cu aranjament floral si aranjamentul pentru masa de prezidiu (2m). Pretul afisat este pentru inchiriere. Decorul se poate inchiria doar in localitatea Constanta.

Aranjament Felinar cu flori artificiale

140.00lei
Aranjament-Felinar decorat cu flori artificiale ce contine si o lumanare (electrica pe baterii). Culori predominante roz, verde, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament flori artificiale

130.00lei
Aranjament realizat cu flori artificiale pe stativ de sticla ce contine si o lumanare. Culori predominante alb, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament flori artificiale

200.00lei
Aranjament realizat cu flori artificiale pe stativ de lemn ce contine si o lumanare. Culori predominante alb si verde. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament flori artificiale

130.00lei
Aranjament realizat cu flori artificiale pe stativ de sticla ce contine si lumanare. Culori predominante galben-pal, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.