Showing all 8 results

Oglinda decorata UM10

60.00lei
Oglinda decorata cu strasuri si perle, ideala pentru gatirea miresei. Strasurile sau perlutele poate fi orice culoare la alegere sau se poate realiza orice model. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limista stocului disponibil de materiale necesare.

Semn de usa „Mireasa se pregateste”

25.00lei
Semn de usa "Mireasa se pregateste"  realizat din lemn. Semnele se pot personaliza si cu numele miresei si data evenimentului sau doar cu numele miresei. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Semn de usa „Mirele se pregateste”

25.00lei
Semn de usa "Mirele se pregateste" realizat din lemn. Semnele se pot personaliza si cu numele mirelui si data evenimentului sau doar cu numele mirelui Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Semne pentru usa „mireasa/mirele se pregatesc”

45.00lei
Semne de usa "Mireasa se pregateste"/"Mirele se pregateste" realizat din lemn. Semnele se pot personaliza si cu numele mirilor si data evenimentului sau doar cu numele mirilor. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Set tava, oglinda si pieptan pentru gatitul miresei UM12

360.00lei
Set pentru gătitul miresei compus din tava, oglinda și pieptan, personalizate și pictate manual. Se poate realiza și după modelul clientului sau alta culoare. Produsul se realizează doar pe comanda da și în limita stocului disponibil de materiale.

Set umeras, oglinda si tava UM05

200.00lei
Setul este format din umeras 'Mireasa' si oglinda decorate cu perle de diferite dimensiuni si tava nedecorata.

Tava clasica personalizata UM11

60.00lei
Tava clasica personalizata pentru gatitul miresei. Aceasta se poate vopsi sau decora in diverse modele. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita sticului disponibil de materiale necesare.