Afișez 1–12 din 36 de rezultate

Categorii
Inchide

Aranjament Craciun CR32

150.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din rasna, contine trei lumanari (5 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.
Inchide

Aranjament Craciun CR33

120.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din rasina, contine o lumanare (5 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.
Inchide

Aranjament Craciun CR38

100.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din fibre de bambus, contine o lumanare (8 cm)
Inchide

Aranjament Craciun CR27

120.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din rasina, contine trei lumanare (5 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.
Inchide

Aranjament Craciun CR30

120.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din rasina, contine o lumanare (10 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.
Inchide

Aranjament Craciun CR31

80.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din fibre de bambus, contine o lumanare (7 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.
Inchide

Aranjament Craciun CR34

120.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din lemn, contine trei lumanari (5 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.
Inchide

Aranjament Craciun CR35

150.00lei
Aranjament realizat in tematica sarbatorilor de iarna cu elemente specifice sarbatorii din sticla, plastic si ceramica. Aranajamentul este realizat pe tava din fibre de bambus, contine doua lumanari (6 si 10 cm). Contine conuri de brad, anason sau scortisoara naturala.