Afișez 1 - 12 din 69 de rezultate

Aranjamanet flori uscate si criogenate AR0218

75.00lei
Aranjament florale realizat din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal, galben si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori criogenate si uscate AR0202

90.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri de diferite marimi. Culori prdominante violet, lila, mov, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate și criogenate

60.00lei
Aranjament floral realizat în vaza de ceramica cu flori criogenate si uscate, ce conține un trandafir criogenat.  Culori predominante turquoise si ivoire. Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Aranjament cu flori uscate și criogenate

60.00lei
Aranjament floral realizat în vaza cu flori uscate și criogenate, ce conține un trandafir criogenat.  Culori predominante violet și ivoire.
Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0203

100.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri criogenati de diferite marimi si hortensie criogenata. Culori predominante violet, lila, roz, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0204

230.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine 7 trandafiri criogenati, hortensie si eucalipt criogenat. Culori predominante roz-corai, roz-somon, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0206

90.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri criogenati de diferite marimi. Culori predominante galben-pai, galben-intens, turquoise si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0207

85.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri criogenati de diferite marimi. Culori predominante mov-lila, mov-lavanda, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0212

140.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine 3 trandafiri criogenati, hortensie si floarea-miresei criogenata. Culori predominanta violet, mov, mov-lila, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0214

90.00lei
Aranjament realizat cu flori uscate si criogenate in vaza de ceramica. Aranjamentul contine  trandafiri criogenati si hortensie criogenata. Culori predominante albastru-royal, bleo, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0219

75.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante rosu-intens, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0221

95.00lei
Aranjament floral realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine trei trandafiri criogenati si hortensie criogenata. Culori predominante lila, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.