Afișez 1 - 12 din 73 de rezultate

Aranjamanet flori uscate si criogenate AR0218

65.00lei
Aranjament florale realizat din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal, galben si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0213

50.00lei
Aranjament realizat cu flori uscate si criogenate in vaza de sticla. Contine un trandafir criogenat de 3 cm.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0214

55.00lei
Aranjament realizat cu flori uscate si criogenate in vaza de sticla. Aranjamentul contine un trandafir criogenat de 3 cm.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0219

60.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante rosu-intens, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0221

85.00lei
Aranjament floral realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine trei trandafiri criogenati. Culori predominante crem, verde-siberian si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0225

70.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante roz-pudra, roz-pal si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0228

300.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate ce contine cinci trandafiri de diferite dimensiuni, hortensie, floarea-miresei criogenata, bumbac si alte plante. Culori predominante turquoise, albastru-deschis si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0229

60.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante portocaliu-intens, somon, turquoise si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0230

80.00lei
Aranjament floral realizat din flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri de diferite dimensiuni. Culori predominante violet, mov-intens, mov-lila si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.