Showing 1–12 of 69 results

Aranjamanet flori uscate si criogenate AR0218

Aranjament florale realizat din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal, galben si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori criogenate AR0223

550.00lei
Aranjament floral realizat din flori criogenate, ce contine 15 trandafiri criogenati de diferite marimi, hortensie si floarea-miresei criogenata. Culori predominante roz, fucsia, baby-pink, alb, albastru-regal, bleu si albastru. Contine si elemente decorative precum suzeta-ornamentala (plastic) si fluturi. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori criogenate si uscate AR0202

Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri de diferite marimi. Culori prdominante violet, lila, mov, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Aranjament cu flori criogenate si uscate AR0253

300.00lei
Aranjament floral realizat din flori criogenate si uscate, ce contin 5 trandafiri criogenati de diferite marimi, hortensie criogenata, eucalipt criogenat. Culori predominante roz-somon, roz-corai, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori criogenate si uscate AR0254

300.00lei
Aranjament floral realizat cu flori criogenate si uscate, ce contine 9 trandafiri criogenati de diferite marimi, hortensie, floarea-miresei, eucalipt criogenat. Culori predominante corai, alb, roz-pal. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibi de flori.

Aranjament cu flori uscate și criogenate

Aranjament floral realizat în vaza de ceramica cu flori criogenate si uscate, ce conține un trandafir criogenat.  Culori predominante turquoise si ivoire. Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Aranjament cu flori uscate și criogenate

Aranjament floral realizat în vaza cu flori uscate și criogenate, ce conține un trandafir criogenat.  Culori predominante violet și ivoire.
Produsul se realizează doar pe comanda si in limita stocului disponibil.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0203

Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri criogenati de diferite marimi si hortensie criogenata. Culori predominante violet, lila, roz, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0204

280.00lei
Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine 7 trandafiri criogenati, hortensie si eucalipt criogenat. Culori predominante roz-corai, roz-somon, verde si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0206

Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri criogenati de diferite marimi. Culori predominante galben-pai, galben-intens, turquoise si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0207

Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine trei trandafiri criogenati de diferite marimi. Culori predominante mov-lila, mov-lavanda, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament cu flori uscate si criogenate AR0212

Aranjament floral realizat cu flori uscate si criogenate, ce contine 3 trandafiri criogenati, hortensie si floarea-miresei criogenata. Culori predominanta violet, mov, mov-lila, alb si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.