Showing 1–12 of 23 results

Cutie de verighete cu flori criogenate personalizata CU06

230.00lei
Cutie pentru verighete din sticla decorata cu flori criogenata si personalizata, ce contine 2 trandafiri si hortensie criogenata plus alte flori. Culori predominante albastru-deschis si bleu. Cutie de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie de verighete cu flori criogenate personalizata CU14

230.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine 2 trandafiri criogenate si hortensie criogenata. Culori predominante roz-baby, alb-imaculat si roz-pal. Cutie de verighete se poate personalizata cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau de materiale.

Cutie de verighete cu flori criogenate personalizata CU17

230.00lei
Cutie pentru verighete din sticla personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine hortensie si trandafiri criogenati dar si alte flori criogenate. Culori predominante roz-pal, roz-baby si alb. Cutia de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Se poate realiza pe orice cromatica. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie de verighete personalizata cu flori criogenate CU12

230.00lei
Cutie pentru verighete personalizata decorata cu flori criogenate. Contine doi trandafiri si hortensie criogenata plus alte flori criogenate. Culori predominante roz-prafuit inchis, roz-spuma vin. Cutia pentru verighete se poate personaliza doar cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie de verighete personalizata cu flori criogenate CU13

230.00lei
Cutie de verighete personalizata si decorata cu flori criogenate ce contine doi trandafiri si hortensie criogenata plus alte flori criogenate. Culori predominante crem, ivoire si alb. Cutia de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda in limita stocului disponibil de flori sau de materiale.

Cutie de verighete personalizata cu flori criogenate CU16

230.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate ce contine 2 trandafiri criogenati si hortensie criogenata plus alte flori. Culori predominante bleu si albastru deschis. Cutie pentru verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie de verighete personalizata si decorata cu flori criogenate CU07

300.00lei
Cutie de verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, contine doi trandafiri criogenati, hortensie si diverse flori criogenate. Culori predominante roz-pal si alb. Cutia de verighete se paote personaliza cu data evenimentului sau cu data evenimentului si cu numele mirilor. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Cutie pentru verighete personalizata cu flori criogenate CU15

230.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine 2 trandafiri criogenati si hortensie criogenata. Culori predominante verde-siberian si ivoire. Cutie de verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate

150.00lei
Cutie din sticla pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine doi trandafiri criogenati de 3 cm. Culori predominante rosu si alb. Cutia pentru verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate

150.00lei
Cutie din sticla pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine doi trandafiri criogenati de 3 cm. Culori predominante crem, ivoire si alb. Cutia pentru verighete se poate personaliza cu numele mirilor sau numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori sau materiale.

Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate CU02

150.00lei
Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenata, ce contine doi trandafiri criogenati si hortensie criogenata, inclusiv alte flori criogenate. Culori predominante turquoise si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Cutie pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate CU03

150.00lei
Cutie din sticla pentru verighete personalizata si decorata cu flori criogenate, ce contine doi trandafiri criogenati si hortensie criogenata si alte flori criogenate. Culori predominante bleu-ciel, ivoire si albastru-royal. Cutia se poate personalizat cu numele mirilor sau cu numele mirilor si data evenimentului. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.