Showing all 12 results

Arcada baloane “Pokemon/Pikachu” (de inchiriat)

700.00lei
Arcada realizata din baloane cu tematica "Pokemon/Pikachu". Culori predominante alb, galben, albastru, auriu. Contine trei baloane-folie cu Pikachu si una cu poke-minge. Pretul expus pentru aceasta arcada cu decorul prezentat este de inchiriat.

Arcada de lemn cu flori artificiale (de inchiriat)

800.00lei
Arcada realizata pe cadru de lemn si deorata cu flori artificiale. Culori prdominante alb si verde.  

Arcada lemn cu flori artificiale (de inchiriat)

600.00lei
Arcada realizata din lemn si decorata cu flori artificiale. Arcada se inchiriaza pentru diferite evenimente, aceasta poate fi folosita fie la photo corner, fie la diverse intrari pentru un cadru mai animat. Arcada poate fi accesorizata in functie de eveniment, fie prin schimbarea culorii materialului, fie prin atasarea la aceasta o bancuta. Bancuta se achita extra. (100 lei)

Arcada metalica cu flori artifciale (de inchiriat)

500.00lei
Arcada metalica, tip cerc, decorata cu flori artificiale si perdea-decor alba. Culori predominante alb si verde. Pretul afisat arcadei nu include restul elementelor de decor. Separat se pot inchiria restul elementelor de decor (precum masa de cocktail, stalpi decorativi laterali si altele). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale

1,500.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale. Culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru vanzarea arcadei. Arcada este demontabila. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale

2,200.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale. Culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru vanzarea arcadei. Arcada este demontabila. Decorul realizat pe acest tip de arcada poate fi realizat in functie de preferintele clientului (cromatica, mai multe flori, elemente etc.) Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale (de inchiriat)

700.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale. Culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru inchirierea arcadei pentru diverse evenimente. Produsul se poate realiza si pe alta cromatica.

Arcada metalica cu flori artificiale (de inchiriat)

800.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale, culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru inchirierea arcadei. Decorul arcadei se poate personaliza in functie de eveniment.

Arcada metalica cu flori artificiale si ghirlanda luminoasa

1,800.00lei
Arcada metalica, de tip cerc, decorata cu flori artificiale de cires si ghirlanda luminoasa. Culori predominante alb si auriu. Pretul expus nu include si mesele metalice decorative prezente in poza, acelea se achizitioneaza separat. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale si ghirlanda luminoasa (de inchiriat)

600.00lei
Arcada metalica, tip cerc, decorata cu flori artificiale de cires si ghirlanda luminoasa. Culori predominante alb si auriu. Pretul expus nu include mesele metalice alaturate, se inchiriaza separat. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Decor package: Wooden arch with natural pampas and artificial flowers (for rent)

2,000.00lei
Arch made of wood and decorated with natural pampas and artificial flowers. The displayed price is for rent. The package contains an arch decorated with flowers and white and/or cream satin material, white carpet (1500 x 200 cm), 2 ornamental poles (150 x 100 cm), 4 small arrangements (70 x 70 cm) and 4 lanterns (30 and 50 cm).