Showing 1–12 of 160 results

Cocarda buzunar cu flori criogenate si uscate CO02113

75.00lei
Cocarda de buzunar realizata cu flori crioegnate si uscate, ce contine trei trandafiri de 2 cm, hortensie, craspedia, amaranthus, floarea-miresei si eucalipt criogenate. Culori predominante lila, mov, roz-lila, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda buzunar cu flori criogenate si uscate CO02115

75.00lei
Cocarda de buzunar realizata din flori criogenate si uscate, ce contine 3 trandafiri criogenati de 2 cm, hortensie, amaranthus, craspedia si floarea-miresei. Culori predominante roz-pal, crem-piersica, turquoise, ivoire si alb. Produsul se realizeaza pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda buzunar cu flori criogenate si uscate CO02116

75.00lei
Cocarda de buzunar realizata din flori uscate si criogenate cu contine 3 trandafiri de 2 cm, hortensie, crasperia, amaranthus, eucalipt si floarea-miresei criogenata. Culori predominante galbui, bleu-ciel, verde, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda buzunar cu flori criogenate si uscate CO02131

80.00lei
Cocarda de buzunar realizata din flori criogenate si uscate. Ideala pentru domnii care prefera un stil mai elegant asupra purtarii cocardei. Acest model de cocarda este mai estetica, mai eleganta si mai ales costumul nu se mai gaureste. Aceasta se ataseaza de buzunarul sacoului prin 2 "dinti" de la suportul cocardei. Culori predominante baby-blue si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale si flori.

Cocarda buzunar cu flori uscate si criogenate CO0236

75.00lei
Cocarda realizata cu flori uscate si criogenate ce contine trei trandafiri criogenati, hortensie si floarea miresei criogenata. Culori predominante mov-lila, alb-imaculat si ivoire. Cocarda este destinata a fi purtata in buzunarul de la sacou. Produsul se realizeaza doar pe comanda, pe orice cromatica si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate CO0106

50.00lei
Cocarda medie realizata din flori criogenata, ce contine zambila criogenata de 3 cm si floarea-miresei. Culori predominante roz-pal, roz si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate CO0107

50.00lei
Cocarda medie realizata cu flori criogenate, ce contine o zambila de 3 cm si floarea miresei criogenata. Culori predominante roz-pal, roz-trandafiriu, alb-imaculat si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02107

45.00lei
Cocarda medie realizata din flori uscate si criogenate ce contine un trandafir criogenat de 3 cm. Culori predominante roz-pal, violet si ivoire. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02112

45.00lei
Cocarda medie cu flori uscate si criogenate, ce contine un trandafir de 3 cm. Culori predominante albastru-royal si ivoire. Produsul se realizeaza dar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02114

40.00lei
Cocarda mica plus realizata din flori criogenate si uscate, ce contine un trandafir de 2 cm, floarea-miresei. Culori predominante turquoise, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02118

50.00lei
Cocarda medie realizata cu flori criogenate si uscate, ce contine un trandafir de 4 cm si craspedia criogenata. Culori predominante roz-pudra, roz-spuma-vin, roz, ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si imi limita stocului disponibil de flori.

Cocarda cu flori criogenate si uscate CO02118

45.00lei
Cocarda medie realizata cu flori criogenate si uscate, ce contine un trandafir de 3 cm si floarea-miresei criogenata. Culori predominante roz-fucsia si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori.