Showing 1–12 of 36 results

Aranjament masina din tull AM02

120.00lei
Aranjament pentru masina (mirilor/nasilor) realizat din tull si flori artificiale. Culori predominante ivoire si alb (se poate realiza pe orice cromatica). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament masina din tull AM03

120.00lei
Aranjament pentru masina (mirilor/nasilor) realizat din tull. Culori predominante verde-smarald si alb (se poate realiza pe orice cromatica). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament masina din tull AM04

110.00lei
Aranjament pentru masina din tull in forma de fundita, se poate realiza pe orice culoare. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.  

Aranjament masina din tull si flori artificiale AM01

150.00lei
Aranjament pentru masina (mirilor/nasilor) realizat din tull si flori artificiale. Culori predominante ivoire si alb. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Aranjament masina tull AM05

130.00lei
Aranjament pentru masina realizat din tull, in forma de funda. Culori predominante bleu-ciel. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de materiale.

Arcada baloane “Pokemon/Pikachu” (de inchiriat)

700.00lei
Arcada realizata din baloane cu tematica "Pokemon/Pikachu". Culori predominante alb, galben, albastru, auriu. Contine trei baloane-folie cu Pikachu si una cu poke-minge. Pretul expus pentru aceasta arcada cu decorul prezentat este de inchiriat.

Arcada de lemn cu flori artificiale (de inchiriat)

800.00lei
Arcada realizata pe cadru de lemn si deorata cu flori artificiale. Culori prdominante alb si verde.  

Arcada lemn cu flori artificiale (de inchiriat)

600.00lei
Arcada realizata din lemn si decorata cu flori artificiale. Arcada se inchiriaza pentru diferite evenimente, aceasta poate fi folosita fie la photo corner, fie la diverse intrari pentru un cadru mai animat. Arcada poate fi accesorizata in functie de eveniment, fie prin schimbarea culorii materialului, fie prin atasarea la aceasta o bancuta. Bancuta se achita extra. (100 lei)

Arcada metalica cu flori artifciale (de inchiriat)

500.00lei
Arcada metalica, tip cerc, decorata cu flori artificiale si perdea-decor alba. Culori predominante alb si verde. Pretul afisat arcadei nu include restul elementelor de decor. Separat se pot inchiria restul elementelor de decor (precum masa de cocktail, stalpi decorativi laterali si altele). Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale

1,500.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale. Culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru vanzarea arcadei. Arcada este demontabila. Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale

2,200.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale. Culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru vanzarea arcadei. Arcada este demontabila. Decorul realizat pe acest tip de arcada poate fi realizat in functie de preferintele clientului (cromatica, mai multe flori, elemente etc.) Produsul se realizeaza doar pe comanda si in limita stocului disponibil de flori si materiale.

Arcada metalica cu flori artificiale (de inchiriat)

700.00lei
Arcada metalica de tip cerc, decorata cu flori artificiale. Culori predominante alb si verde. Pretul expus este pentru inchirierea arcadei pentru diverse evenimente. Produsul se poate realiza si pe alta cromatica.